ONTWERP EN OPMAAKWERK

Vuijst Visuals verzorgt allerlei ontwerp- en opmaakwerkzaamheden zoals:

Maar ook familiedrukwerk zoals uitnodigingen, trouwkaarten, geboortekaartjes en rouwkaarten. Wij leveren u een kant en klaar drukbestand en indien gewenst verzorgen wij ook het drukwerk en de levering.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden en voorbeelden of maak een afspraak.

WEBSITES

maatwerk

Een website gemaakt door Vuijst Visuals is meestal een unieke website speciaal ontworpen voor de klant. Maar we verzorgen ook CMS websites en templates. Wij richten de website in naar uw behoeften en uw huisstijl wordt professioneel in uw website verwerkt. Met gebruik van de juiste (websave PANTONE) kleuren en afbeeldingen met de juiste resolutie voor een scherp eindresultaat.

Indicatie van de kosten:
website small vanaf € 490,- (max. 2-3 pagina's en/of een basic ontwerp)
website vanaf € 990,-
webshop vanaf € 2.400,-

Prijzen zijn exclusief BTW en op basis van digitaal aangeleverde teksten en afbeeldingen.

onderhoudscontract

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Internetbrowsers vernieuwen regelmatig hierdoor kan het zo zijn dat bepaalde functies in uw website op den duur niet meer (goed) werken.
Het onderhoudscontract dient ervoor om te zorgen dat uw website wel goed blijft functioneren. Wijzigingen in de bestaande teksten, afbeeldingen e.d. vallen ook onder het onderhoudscontract en dit is in de praktijk voordeliger dan losse fakturen voor eerdergenoemde werkzaamheden.

werkt mijn huidige website nog wel goed?

Indien u niet verbonden wilt zijn aan een onderhoudscontract kunt u er ook voor kiezen om uw website ieder jaar of bijvoorbeeld om het jaar door ons te laten checken. Denk aan kleine wijzigingen in tekst en verwijderen of toevoegen van afbeeldingen. En, indien nodig, zorgen we ervoor dat uw website weer goed functioneert in de meest gebruikte internetbrowsers.
Een 'basic website check' kost: € 90,- en indien uw website sterk is verouderd ontvangt u van ons eerst een vrijblijvende offerte voor het eventuele meerwerk.

ontwerpen losse onderdelen

Vuijst Visuals verzorgt ook losse ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een header, footer of banner welke u kunt gebruiken in uw website of voor gebruik op een website van uw (zakelijke) partner(s).

Een greep uit door ons verzorgde websites: