visuals

Mijn naam is Marije Vuijst-Planken (1975) ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons. In de periode 1993-1997 heb ik de vierjarige opleiding MBO Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum Rotterdam gevolgd. Het laatste jaar koos ik voor de richting Visualiseren. De vakken, opdrachten en de vrijheid in dit eindjaar bevielen mij zo goed dat bij mij de twijfel ontstond om een toelatingsexamen voor de kunstacademie te doen. Maar in plaats van nog eens vier jaar naar school wilde ik toch liever gaan werken.

In het 3e jaar van mijn opleiding heb ik een jaar stage gelopen in Hoogvliet bij een zeefdrukkerij voor bedrijfs- en promotiekleding. Direct na het behalen van mij diploma ben ik hier aangenomen en werkte ik wederom in de studio (DTP/Voorbereiding). In 1999 maakte ik de overstap naar de sign en werkte vervolgens tot eind december 2007 als allround medewerker bij een beletteringsbedrijf in Zwartewaal. Het verlangen ontstond om zelfstandig en van huis uit aan de slag te gaan met mijn favoriete bezigheden: ontwerpen en opmaken maar ook nieuwe uitdagingen zoals het maken van websites.

Sinds de start in januari 2008 zijn er onophoudelijk opdrachten van de allerlei uiteenlopende bedrijven, verenigingen maar ook particulieren.

Vuijst Visuals staat altijd open voor nieuwe ideeën en denkt graag met u mee om uw bedrijf te profileren zoals u dat voor ogen heeft. Van het ontwerpen of restylen van uw logo en (promotionele) drukwerk en ook uw website kan in dezelfde stijl worden doorgevoerd en geheel door ons worden verzorgd. Wij zijn u graag van dienst voor een professioneel eindresultaat!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel 06-50606980 of mail: info@vuijstvisuals.nl
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende nadere kennismaking.