visuals

Mijn naam is Marije Vuijst-Planken en ik ben 43 jaar. In de periode 1993-1997 heb ik de vierjarige opleiding MBO Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum Rotterdam gevolgd. Het laatste jaar koos ik voor de richting Visualiseren. De vakken, opdrachten en de vrijheid in dit eindjaar bevielen mij echter zo goed dat bij mij daardoor de twijfel ontstond om een toelatingsexamen voor de kunstacademie te doen. Maar in plaats van nog eens vier jaar naar school wilde ik toch liever gaan werken.

Na mijn opleiding werd ik aangenomen bij een zeefdrukkerij voor bedrijfs- en promotiekleding in 1995- 1996 liep ik hier ook mijn stage. Tweeënhalf jaar werkte ik hier in de studio (DTP/Voorbereiding) met een Mac. In 1999 maakte ik de overstap naar de sign en werkte vervolgens ruim acht jaar als allround medewerker bij een beletteringsbedrijf. Nu met de PC maar wederom met Illustrator en Photoshop (nieuw voor mij was Composer/Omega i.c.m. de Gerber Edge). Het verlangen ontstond om zelfstandig en van huis uit aan de slag te gaan met mijn favoriete bezigheden: ontwerpen en opmaken maar ook nieuwe uitdagingen zoals het maken van websites.

Sinds de start in januari 2008 zijn er onophoudelijk opdrachten van zowel bedrijven als particulieren. Bezoek regelmatig onze portfolio op de website deze wordt namelijk regelmatig aangevuld met nieuwe opdrachten hier vindt u meer informatie over alles wat Vuijst Visuals u te bieden heeft.

Vuijst Visuals staat altijd open voor nieuwe ideeën en denkt graag met u mee om uw bedrijf te profileren zoals u dat voor ogen heeft en wil u hierbij ook adviseren. Van het ontwerpen of restylen van uw logo, tot een complete huisstijl, promotionele artikelen, advertenties, posters/flyers en ook uw website kan in dezelfde stijl worden doorgevoerd en geheel door ons worden verzorgd.
Wij zijn u graag van dienst voor een professioneel eindresultaat!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel 06-50606980 of mail: info@vuijstvisuals.nl
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende nadere kennismaking.